אופן הכנה:
מחממים תנור על 100 מעלות.
במגש על נייר אפייה, נסדר חצאי העגבניות שרי.
נפזר באחידות מלח ים על כולן.
מכניסים את העגבניות לתנור למשך 3 שעות (כןכן).
מוציאים את העגבניות מהתנור ומעבירים לצינון עד שהם בטמפ׳ החדר.
בצנצנת זכוכית, נכניס את עשבי התבלין ואת העגבניות המיובשות הכי צפוף שאפשר.
מזלפים שמן זית עד לכיסוי מלא של העגבניות.
סוגרים במכסה ומוכן! ניתן לשמור את העגבניות המיובשות עד 10 ימים במקום חשוך וקריר (לא שיישאר לכם כל כך הרבה זמן אבל בסדר)
ניתן לאכול כבר לאחר 24 שעות 🤍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
נשארה לכם חלה משבת במקרר? אתם חיביים להכין את הברוסקטה המושלמת הזאת!