ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

עגבניות שרי מיובשות

מה עושים עם עגבניות שרי עייפות במקרר? מכינים עגבניות שרי מיובשות! מתכון פשוט וקל לעגבניות שרי מיובשות טעימות בטירוף שכל אחד יכול להכין בבית.
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

500 גרם עגבניות שרי עייפות (כמובן ללא עובש)
כפית גדושה מלח ים
4 ענפי טימין
ענף רוזמרין
שמן זית (עד לכיסוי מלא של העגבניות המיובשות בצנצנת)
אפשרי להוסיף לצנצנת:
עלי בזיליקום ו/או אורגנו

אופן הכנה:

מחממים תנור על 100 מעלות.
במגש על נייר אפייה, נסדר חצאי העגבניות שרי.
נפזר באחידות מלח ים על כולן.
מכניסים את העגבניות לתנור למשך 3 שעות (כןכן).
מוציאים את העגבניות מהתנור ומעבירים לצינון עד שהם בטמפ׳ החדר.
בצנצנת זכוכית, נכניס את עשבי התבלין ואת העגבניות המיובשות הכי צפוף שאפשר.
מזלפים שמן זית עד לכיסוי מלא של העגבניות.
סוגרים במכסה ומוכן! ניתן לשמור את העגבניות המיובשות עד 10 ימים במקום חשוך וקריר (לא שיישאר לכם כל כך הרבה זמן אבל בסדר)
ניתן לאכול כבר לאחר 24 שעות 🤍

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

נשארה לכם חלה משבת במקרר? אתם חיביים להכין את הברוסקטה המושלמת הזאת!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור