ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

סינבון – רול קינמון

סינבון הכי טעים ומפנק שתכינו! בצק שמרים רך עם מילוי קינמון עשיר וציפוי טעים בטירוף - מאפה שמרים קינמון שאף אחד לא יוכל לסרב לו
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

לבצק:
180 גרם חלב
80 גרם ביצים (מקשקשים ואז שוקלים)
כפית מחית וניל טבעי או מקל וניל
8 גרם שמרים יבשים או 25 גרם שמרים טריים
80 גרם סוכר לבן
חצי קילו קמח לחם
100 גרם חמאה רכה
חצי כפית מלח
למילוי:
150 גרם חמאה רכה
350 גרם סוכר חום כהה
35 גרם קינמון טחון
לציפוי:
150 גרם גבינת שמנת 30%
50 גרם חמאה רכה
כפית מחית וניל טבעית
150 גרם אבקת סוכר

אופן הכנה:

בקערה של המיקסר, שופכים חלב, ביצים, וניל, שמרים ומערבבים במעט.
מוסיפים סוכר, קמח ומתחילים לישה על מהירות איטית במשך 2 דק׳.
מגבירים למהירות בינונית למשך 6 דק׳, מוסיפים חמאה למשך 4 דק׳ ובדקה האחרונה מוסיפים את המלח.
מורידים את הבצק של הסינבון למשטח עבודה מקומח, מרדדים, מקפלים את הבצק לתוך עצמו, מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים את הקערה למקרר למשך לילה (מינימום 6 שעות).

למחרת דבר ראשון מוציאים חבילה חמאה מהמקרר.
על משטח עבודה מקומח מרדדים את הבצק לריבוע גדול בעובי 4 מ״ל.
מורחים את החמאה על הבצק באחידות.
בקערה מערבבים סוכר חום כהה וקינמון עד לקבלת מרקם חולי ומפזרים את הסוכר והקינמון על החמאה באחידות.
מגלגלים את הבצק לרולדה, חותכים לפרוסות שוות של 4 ס״מ, במגש מרופד נייר אפייה, מניחים את הסינבון במרחקים של 2 ס״מ אחד מהשני ומדפנות התבנית (תבנית מרובעת גבוהה).
נותנים לסינבון לתפוח במשך שעה וחצי במקום חמים ובמקביל מחממים תנור על 170 מעלות טורבו.
מכניסים את הסינבון לתנור למשך 20 דק׳.
מוציאים מהתנור לצינון של 20 דק׳ נוספות.
במקביל מכינים את הציפוי, בקערה מקציפים את הגבינה והחמאה (יש לחמם תחת בן מארי או בפולסים שמיקרוגל של של 10 שניות) מוסיפים מחית וניל, אבקת סוכר, מערבבים ונותנים לציפוי לנוח 15 דק׳.
לאחר מכן שופכים בנדיבות את הציפוי על הסינבון ומוכן!

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לסינבון, עוד מתכונים מתוקים שווים מחכים לכם ולכן ממש פה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור