מצרכים:
• חופן פסטה (½ ספל)
• ½ ספל מים (עד לכיסוי הפסטה)
• כף חלב
• ½ כוס מוצרלה צהובה מגורדת
• קורט פלפל שחור
• ½ כפית שטוחה מלח
אופן הכנה:
שופכים את הפסטה והמים לספל קפה, מכניסים למיקרוגל על עוצמה של 60% למשך 3 דק', בכל דקה עוצרים מערבבים וממשיכים – אך שימו לב (!!) , למי שאין עוצמה במיקרוגל יש לעשות הפסקה כל 20 שניות ולשקשק. (יש להשגיח שהמים אינם גולשים, אם זה קורה יש לעשות ערבובים נוספים)
לאחר 3 דק', מוסיפים את שאר המרכיבים ומכניסים למיקרוגל למשך דקה נוספת על 60% עוצמה (למי שאין יש לעשות הפסקה כל 20 שניות – כדי שהנוזלים לא יגלשו)
מוכן! בתאבון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה למק אנד צ'יז את חייבים לנסות את המתכון המעולה הזה לתפוח אדמה במדורה שמכינים בתנור ביתי.