אופן ההכנה:
להכנת השוקו פאי נצטרך מצות אלסטיות שנוכל לקפל אז תחילה נרטיב את המצות ונניח במגבת לריכוך.
שוברים ביצה בצלחת ומקשקשים. (+ קורט מלח)
בצלחת זהה שופכים את הפאנקו.
לאחר שהמצות מתרככות, מורחים בכף שוקולד גדושה וסוגרים לשוקו פאי לפי הדוגמה בסרטון.
מחממים שמן בגובה 2 ס״מ במחבת.
מניחים את השוקו פאי בזהירות ע״י מרית.
משחימים היטב משני צדדים ומעבירים לנייר סופג למשך 2 דק׳.
מוכן בתאבון – זהירות השוקולד בתוך השוקו פאי חם!!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מצה שוקו פאי? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את המצה שוקו פאי ומחפשים עוד מתכונים מעולים לפסח? לחצו כאן לעוד מתכוני מצה מושלמים!