אופן ההכנה:
מחממים תנור ל80 מעלות.
טוחנים היטב יחד את כל המרכיבים, מרדדים על מגש מרופד נייר אפייה ומכניסים לתנור למשך שעה.
מצננים עד לקירור ולאחר מכן שוברים וטוחנים במעט עד לקבל מלח רוזמרין.
מוכן! תהנו 🤍
** שימו לב לא לטחון יותר מידי את המלח לאחר יציאה מהתנור כדי לא לשרוט את כלי הטחינה.
*** אם יש לכם מטחנת תבלינים עדיף לעבוד איתה מההתחלה.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
שלבו את המלח רוזמרין לימון עם הברוסקטת עגבניות המושלמת הזאת!