מצרכים:
• 12 כפות נוטלה
• 2 כוסות קמח
• 2 ביצים
• ½ כוס אבקת סוכר
• חבילה סוכר וניל (10 גרם)
• חבילה אבקת אפייה (10 גרם)
• כף שמן
• ½ כוס חלב
אופן הכנה:
במגש עם נייר אפייה נכין 12 מדליות של נוטלה בעזרת שקית זילוף או זוג כפות.
מכניסים למקפיא למשך 6 שעות או יותר.
בקערה מערבבים את כל שאר המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה.
מחממים שמן בסיר, בזמן שהבלילה נחה כ-10 דק׳.
מנמיכים את האש לנמוכה ומתחילים לטגן.
מוציאים את הנוטלה מהמקפיא, זורקים מדליה לבלילה ובעזרת כפות מעבירים לשמן החם.
יש לנקות את השמן מטיפטופי הבלילה. (בעזרת מסננת)
מוציאים את הסופגניות ומניחים על רשת או נייר סופג.
מעט אבקת סוכר מלעלה ובתאבון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה את חייבים לנסות את המתכון המושלם הזה לגלידה ביתית בטעם נוטלה!