אופן הכנה:
לפני שמכינים כנאפה בתנור מחממים את התנור ל-180 מעלות.
מכינים בקערה את תערובת הגבינות:
סולוגוני, בולגרית ומוצרלה – מערבבים היטב עם הידיים עד לעיסה אחידה.
מניחים שיערות קדאיף בקערה נפרדת.
ממיסים חמאה במיקרו במשך 20/30 שניות, בשתי פעימות – זהירות לא לשרוף!!
שופכים את החמאה המומסת על הקדאיף ומערבבים היטב עד שכל הקדאיף ספוג בחמאה.
מתחילים לבנות את הכנאפה, מניחים שיערות קדאיף בתחתית הכלי ומהדקים היטב!
מכניסים לתנור למשך 8 דק׳ – בזמן הזה נכין את הסירופ.
מכניסים לפינג׳ן: מים, סוכר, לימון, גרידת לימון ודבש.
מבשלים על אש נמוכה עד להמסת הסוכר (לא לשכוח לערבב את הסירופ מדי פעם)
מוציאים מהתנור, נוסיף שכבה מכובדת של מיקס הגבינות ונהדק בזהירות.
מוסיפים שכבה עליונה של שיערות קאדיף על הגבינות ומהדקים טוב-טוב.
מכניסים לתנור למשך 7 דק׳ נוספות.
מוציאים מהתנור מניחים את הכנאפה על צלוחיות
שופכים את הסירופ בנדיבות, מפזרים פיסטוקים מלמעלה ומתחילים לאכול מיד כשזה חם ❤️
מי שרוצה מתכון לכנאפה מסורתי – לחצו כאן
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן כנאפה בתנור? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לקינוחים שווים? כל מתכוני הקינוחים שלי מחכים לכם ממש פה.