ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

כנאפה בתנור

מיני כנאפה בתנור עם פיסטוקים מעל וגבינות חמות ונמתחות בפנים - קינוח חלומי וכל כך פשוט להכנה - אתם חייבים לטעום

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

150 גרם גבינת סולוגוני (או ג'יבן עיראקי)
25 גרם גבינה בולגרית 20%
75 גרם מוצרלה
קערה שיערות קדאיף
75 גרם חמאה
פיסטוקים קלויים
סירופ:
כוס סוכר
כוס מים
כף לימון
חצי כפית גרידת לימון
כף דבש

אופן הכנה:

לפני שמכינים כנאפה בתנור מחממים את התנור ל-180 מעלות.
מכינים בקערה את תערובת הגבינות:
סולוגוני, בולגרית ומוצרלה – מערבבים היטב עם הידיים עד לעיסה אחידה.
מניחים שיערות קדאיף בקערה נפרדת.
ממיסים חמאה במיקרו במשך 20/30 שניות, בשתי פעימות – זהירות לא לשרוף!!
שופכים את החמאה המומסת על הקדאיף ומערבבים היטב עד שכל הקדאיף ספוג בחמאה.
מתחילים לבנות את הכנאפה, מניחים שיערות קדאיף בתחתית הכלי ומהדקים היטב!
מכניסים לתנור למשך 8 דק׳ – בזמן הזה נכין את הסירופ.

מכניסים לפינג׳ן: מים, סוכר, לימון, גרידת לימון ודבש.
מבשלים על אש נמוכה עד להמסת הסוכר (לא לשכוח לערבב את הסירופ מדי פעם)

מוציאים מהתנור, נוסיף שכבה מכובדת של מיקס הגבינות ונהדק בזהירות.
מוסיפים שכבה עליונה של שיערות קאדיף על הגבינות ומהדקים טוב-טוב.
מכניסים לתנור למשך 7 דק׳ נוספות.
מוציאים מהתנור מניחים את הכנאפה על צלוחיות
שופכים את הסירופ בנדיבות, מפזרים פיסטוקים מלמעלה ומתחילים לאכול מיד כשזה חם ❤️
מי שרוצה מתכון לכנאפה מסורתי – לחצו כאן

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן כנאפה בתנור? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים לקינוחים שווים? כל מתכוני הקינוחים שלי מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך