אופן הכנה:
שוברים קוביות שוקולד חלב ומריר לקערה.
מוסיפים מים, חלב, שמנת מתוקה ומכניסים למיקרו למשך 30 שניות (אם לא נמס עד הסוף, לערבב ולהחזיר לעוד 30 שניות)
מוציאים מהמיקרו, מערבבים היטב עד למרקם חלק ואחיד.
מכניסים את הקערה לצלחת עם מי קרח, משתמשים במיקסר ידני עד שמגיעים למרקם שוקולדי צמיגי. (מכניסים למקרר)
בקערה נפרדת שופכים שמנת מתוקה, מקציפים עם מיקסר ידני, מוסיפים סוכר ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
מעבירים את השוקולד לכוס הגשה ומזלפים על השוקולד את הקצפת.
מגרדים שוקולד חלב על המילקי ובתאבון!! ❤️
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מילקי ביתי? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מתוקים מעולים? כל המתכונים שלי לקינוחים אישיים שווים מחכים לכם ממש פה.