אופן ההכנה:
מקלפים ופורסים את הסלק והלפת לצורת חצי ירח בעובי חצי ס״מ.
בצנצנת זכוכית גדולה מכניסים את החצאים במיקס.
בקנקנן מערבבים ליטר מים רותחים עם מלח וחוץ – יש לערבב עד שכל גרגרי המלח נמסים.
שופכים את המים לתוך הצנצנת עם הסלק והלפת ממש עד סוף הצנצנת.
חשוב שלא יישאר אוויר חופשי בצנצנת.
מניחים שקית ניילון מלמעלה וסוגרים את הצנצנת היטב.
מניחים את הצנצנת חשופה לאור השמש במשך 5 ימים.
לאחר מכן מוכן.
יש לשמור במקום חשוך וקריר ולאחר הפתיחה במקרר
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מחללה ? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון למחללה, אתם חייבים לנסות להכין מלפפונים חמוצים בשעה!