ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מחללה – חמוצים עיראקים

מחללה - המתכון המקורי לחמוצים של העירקים! חמוצים ממכרים מסלק ולפת שלא תצליחו להפסיק לאכול, ולא תאמינו כמה זה קל!
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

3 סלק אדום
3 לפת
ליטר מים רותחים
כף גדושה מלח - 30 גרם
כפית חומץ 5% או חומץ בן יין לבן

אופן ההכנה:

מקלפים ופורסים את הסלק והלפת לצורת חצי ירח בעובי חצי ס״מ.
בצנצנת זכוכית גדולה מכניסים את החצאים במיקס.
בקנקנן מערבבים ליטר מים רותחים עם מלח וחוץ – יש לערבב עד שכל גרגרי המלח נמסים.
שופכים את המים לתוך הצנצנת עם הסלק והלפת ממש עד סוף הצנצנת.
חשוב שלא יישאר אוויר חופשי בצנצנת.
מניחים שקית ניילון מלמעלה וסוגרים את הצנצנת היטב.
מניחים את הצנצנת חשופה לאור השמש במשך 5 ימים.
לאחר מכן מוכן.

יש לשמור במקום חשוך וקריר ולאחר הפתיחה במקרר

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן מחללה ? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון למחללה, אתם חייבים לנסות להכין מלפפונים חמוצים בשעה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור