אופן ההכנה:
ראשית הכי חשוב במוקפץ לחתוך הכל מסודר בצלחות לפני שמתחילים להקפיץ ולמה?
מוקפץ מתבשל על האש הכי גבוהה שיש ואין זמן להכנות בין לבין!
ברגע שהכל מוכן מחממים וואק או סיר סוטאז על האש הכי גבוהה ושופכים פנימה שמן.
צורבים את קוביות הסלמון עד לצבע שחום יפייפה.
מוציאים את הסלמון לצלחת נקייה ומתחילים בתהליך הקפצת הירקות שצריך לקחת 60 שניות לקצה.
מכניסים את השום והג׳ינג׳ר לערבוב של 10 שניות.
מצרפים שעועית ירוקה ובצל ירוק למשך 50 שניות שהדגש הכי חשוב הוא תמיד להניע את הירקות.
מיד מוסיפים את הרטבים מערבבים בזריזות ומצרפים את האטריות אודון והסלמון.
עכשיו נעבוד בעדינות עם לקקן או כף עץ במשך 2/3 דקות עד לצמצום הרוטב וקבלת צבע שחום יפייפה למנה – שוב תמיד מניעים את המצרכים בסיר רק שהפעם בעדינות.
מעבירים את המוקפץ לצלחת הגשה ומוסיפים מעל בצל ירוק, צ׳ילי אדום, כוסברה, צנוברים ונותנים שפריץ נדיב מחצי ליים.
בתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מוקפץ סלמון עם שעועית ירוקה ובצל ירוק? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד רעיון לארוחת ערב מהירה? נסו פתיתים עם נקניקיות בסיר אחד
פרסום במימון זוגלובק