אופן הכנה:
בקערה של המיקסר מכינים את כל המרכיבים לפי סדר רשימת המצרכים.
לשים בעזרת וו לישה במיקסר על מהירות הכי נמוכה במשך 10 דק׳ או 12 דקות בידיים.
לאחר מכן, מעבירים את הבצק למשטח עבודה נקי, מקפלים את הבצק לתוך עצמו עד לקבלת בצק חלק והומוגני.
מניחים בקערה משומנת, הופכים את הכדור על מנת שהשמן יעטוף את הבצק, סוגרים בניילון נצמד ונותנים מנוחה 20 דק׳.
מחלקים את הבצק ל-30 כדורים שווים של 55 גרם.
מכדררים ומניחים בתבנית מלאה בשמן.
מוודאים שכל כדורי הבצק עטופים בשמן ובין כדור לכדור יש שמן שימנע הדבקות הכדורים.
מכסים בניילון נצמד למשך חצי שעה.
מתחילים לפתוח את המופלטות לפי הדוגמא בסרטון ביד 2 ניירות אפייה או באופן מסורתי על משטח עבודה נקי.
במחבת רחבה על אש בינונית מתחילים לבנות מערום מופלטה, לאחר קבלת צבע זהוב הופכים ומדביקים מופלטה נוספת וככה עד הסוף.
ממליץ להכין 2 מערומים של 15 יח׳ ולא אחת של 30 על מנת להוציא לאורחים כמה שיותר חם.
מורחים חמאה בנדיבות, מקפלים חצי ואז לרבע ומגישים לצד דבש, ריבות ועוד חמאה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מופלטה דקה ורכה ? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
עפתם על המופלטות ואתם מחפשים עוד מתכונים מעולים למימונה? אתם חייבים לנסות את הנשיקות מרנג האלו.