ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

לחם בטטה – ב3 מרכיבים בלבד

לחם בטטה פשוט וקל מ3 מרכיבים בלבד! מתכון קליל וטעים שיבוא בול בימים האלה שפשוט לא יודעים מה להכין לארוחת הערב
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

כוס קמח תופח
כוס גבינה צהובה פתיתי עמק
חצי כפית שטוחה מלח
שלוש רבע כוס מים קרים
כוס בטטה קוביות של סנפרוסט (לא יעבוד עם בטטה טרייה)

אופן ההכנה:


מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
מערבבים את כל המצרכים יחד למעט הבטטה עד למרקם של בלילה אחידה ודביקה.
מוסיפים את הבטטה ישירות מהמקפיא ומערבבים רק עד לאיחוד.
במגש מרופד נייר אפייה יוצקים כפות גדושות של הבלילה – צריך לצאת לכם 6 לחמניות בטטה שוות.
מכניסים לתנור למשך 45 דק׳.
לאחר מכן מוציאים לצינון של 10 דק׳ ובתאבון!
מומלץ להגיש לצד אבוקדו וגבינות 

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן לחם בטטה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

תאכלס, גווקמולי יבוא בול ליד הלחם בטטה!

פרסום במימון סנפרוסט

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור