אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
מערבבים את כל המצרכים יחד למעט הבטטה עד למרקם של בלילה אחידה ודביקה.
מוסיפים את הבטטה ישירות מהמקפיא ומערבבים רק עד לאיחוד.
במגש מרופד נייר אפייה יוצקים כפות גדושות של הבלילה – צריך לצאת לכם 6 לחמניות בטטה שוות.
מכניסים לתנור למשך 45 דק׳.
לאחר מכן מוציאים לצינון של 10 דק׳ ובתאבון!
מומלץ להגיש לצד אבוקדו וגבינות
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן לחם בטטה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
תאכלס, גווקמולי יבוא בול ליד הלחם בטטה!
פרסום במימון סנפרוסט