מצרכים:
לקערה גדולה שופכים קמח, שמרים, סוכר ומערבבים.
יוצרים גומה ומוסיפים את המלח.
מוסיפים את המים הפושרים ומערבבים היטב עד לבלילה אחידה.
מכסים בניילון נצמד, מניחים מגבת מעל ומשאירים את הקערה במקום חמים.
לאחר שעה וחצי של התפחה (לראות שיש בועות כמו בסרטון!) מערבבים היטב את הבלילה ומתחילים להכין את הלחוח.
חוק ברזל! מתחילים בישול אך ורק על מחבת קרה! בין לחוח אחד לשני יש להחליף מחבת או לשטוף במים קרים.
אין צורך בשמן. רק במחבת טפלון (נאן סטיק).
שופכים מצקת מהבלילה למחבת קרה, מדליקים את האש ולא נוגעים בכלום! לאט לאט אתם תראו שייווצרו בועות והלחוח פשוט יתנתק מהמחבת.
ברגע שאתם רואים שכל הלחוח שינה צבע ולא נשאר בכלל צבע לבן של בלילה, מוציאים.
מחליפים מחבת או שוטפים במים קרים וכך ממשיכים עד לסיום ההכנה.
בהצלחה חברים, לחוח זה פשוט יאמייי וקל להכנה.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן לחוח תימני? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה ללחוח תימני, אתם חייבים לנסות את כל מתכוני המלאווח המעולים האלו!