אופן ההכנה:
ראשית מנגבים את הסטייק בעזרת נייר סופג, מתבלים במלח ים ופלפל גרוס ומניחים על רשת מחוץ למקרר עד לצריבה.
במקביל פורסים בעזרת מנדולינה את תפוח האדמה ומשרים במי מלח עד לטיגון.
חוצים את הבאגט, מורחים מיונז באופן שווה וצורבים היטב במנגל את הלחם.
מיד מעלים את הסטייק לאש וצורבים עד למידת העשייה שאוהבים.
מניחים לסטייק לנוח במשך דקה וחצי בצד לפני החיתוך.
במקביל מייבשים את התפוח אדמה בעזרת נייר סופג ומטגנים במשך דקה ועד לקבלת צ׳יפס פריך וזהוב.
פורסים את הסטייק ומתחילים לבנות את הסנדוויץ.
מניחים עליי בייבי על הלחם הצרוב, עגבניות פרוסות דק, זורים מלח, מניחים את הסטייק ומעליו את הצ׳יפס.
טוחנים את מרכיבי המיונז כוסברה יחד ומזלפים על הצ׳יפס.
סוגרים את הכריך, חוצים ובתאבון 😍 איזה ביס חלומי!
פרסום במימון הלמנס
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את הכריך אנטריקוט? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
עפתם על הכריך אנטריקוט? עכשיו תנסו את השפכטל קבב בבאגט!