מצרכים:
1 חבילת פתי בר (2 שרוולים)
טבלה שוקולד חלב ( 100 גרם)
טבלה שוקולד מריר (100 גרם)
30 גרם חמאה
חבילה שמנת מתוקה
½ כוס מים חמים
כף גדושה אבקת שוקו
חבילה קוקוס (100 גרם)
אופן הכנה:
מכניסים למעבד מזון 2 חבילות פתי בר וטוחנים בעדינות (לא להפוך לחול ים)
מעבירים לקערה גדולה בה נרכיב את המסה.
בקערה קטנה נוספת שוברים שוקולד חלב, שוקולד מריר, חמאה ושמנת מתוקה.
מכניסים למיקרו לפעימות של 30 שניות, מערבבים ומחזירים לעוד 30 שניות עד שכל השוקולד נמס. (חזרו על הפעולה עד לקבלת גאנש שוקולד חלק)
שופכים את הגאנש על הביסקוויטים הגרוסים.
בכוס מערבבים מים חמים ואבקת שוקו, שופכים כל המסה ומערבבים קלות.
מוסיפים ¾ חבילה קוקוס ומערבבים ביסודיות עד שנקבל עיסה אחידה.
מכדררים כדורי שוקולד לפי הגודל הרצוי, מניחים על מגש או צלחת, מפזרים את הקוקוס הנותר על הכדורים ומכניסים למקרר למשך שעתיים מינימום.
מוכן!
ניתן לשמור את כדורי השוקולד במקרר עד 6 ימים בקופסא אטומה.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לקינוחים שווים? מתכוני הקינוחים האישיים שלי מחכים לכם ממש פה.