ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

טבעות בצל פריכות

טבעות בצל מטריפות! הגרסה הביתית לטבעות בצל הכי טעימה שתכינו, פשוטה להכנה ואפילו טבעונית - התוספת המושלמת לארוחת בשרים

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

כף חרדל דיז׳ון
כף קטשופ
4 כפות רוטב סויה
חצי כפית פלפל שחור
כפית אבקת שום
כפית פפריקה מתוקה
3 כפות גדושות קמח לבן
רבע כוס מים
2 בצלים גדולים (אפשר גם ענקיים)
2 כוסות קמח לבן

אופן הכנה:

בקערית נערבב את כל המצרכים מלבד הבצלים ו2 הכוסות קמח.
נפרוס את הבצל לטבעות, נפתח את כל השכבות בזהירות לתוך קערה גדולה, נפזר את הכוסות קמח על הבצל ונערבב היטב.
בסיר עמוק, נשפוך שמן בגובה שליש הסיר.
נרתיח את השמן על אש בינונית (סבלנות.)
מעבירים את הבצל לקערה נפרדת ושומרים את הקמח הנותר בקערה הקודמת.
טובלים את הבצל המקומח בבלילה, מעבירים לקערה עם הקמח ומכניסים לשמן עד לקבלת צבע שחום בהיר. (דוגמא בסרטון)
בסבלנות רבה מטגנים בקבוצות קטנות את הטבעות בצל, את הטבעות בצל המוכנות מניחים על נייר סופג.
יאללה נשנשו עם רטבים שאוהבים!
בתאבון

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים טבעוניים מעולים ? כל המתכונים הטבעוניים שלי מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך