אופן הכנה:
שורפים את החציל על גריל / מנגל או אש גלויה.
פותחים את החציל על צלחת, מפזרים רבעים של עגבניות שרי, פלפל, מלח, עלי כוסברה ומזלפים טחינה בנדיבות.
מוכן! פשוט וטעים 🤍
פרסום בשיתוף בארכה
רוצים ללמוד איך בוחרים חציל מעולה? צפו בסרטון ההסבר שלי – לחצו כאן לצפייה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לחציל על האש אתם חייבים לנסות את סירות החציל בתנור המעולות האלו!