ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

חציל על האש

חציל על האש הכי טעים שתכינו! עם טחינה מעודנת טעימה, עגבניות וכוסברה. מנה קלה ומהירה להכנה שתשדרג כל ארוחה וכולם יאהבו
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

חציל
6 עגבניות שרי (מתוקות)
קורט פלפל שחור
חצי כפית שטוחה מלח
חופן עלי כוסברה
טחינה 100% שומשום של בארכה - בנדיבות

אופן הכנה:

שורפים את החציל על גריל / מנגל או אש גלויה.
פותחים את החציל על צלחת, מפזרים רבעים של עגבניות שרי, פלפל, מלח, עלי כוסברה ומזלפים טחינה בנדיבות.
מוכן! פשוט וטעים 🤍

פרסום בשיתוף בארכה

רוצים ללמוד איך בוחרים חציל מעולה? צפו בסרטון ההסבר שלי – לחצו כאן לצפייה

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לחציל על האש אתם חייבים לנסות את סירות החציל בתנור המעולות האלו!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור