ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

חזה עוף וולינגטון

חזה עוף עסיסי במילוי משגע של פיסטוקים וערמונים, עטוף בבצק עלים. מנה מרשימה וטעימה, מושלמת לשולחן החג או השבת
דירוג מתכון
0.0/5

מצרכים:

No data was found

מצרכים:

לחזה עוף:
• 750 גרם חזה עוף פרוס
• ½ כפית פלפל לבן
• ½ כפית פלפל שחור
• כפית אבקת שום
• כפית שטוחה מלח
• כף שמן זית

למילוי:
• 3 פטריות פורטובלו
• 80 גרם ערמונים מבושלים (שקית ערמונית)
• כפית שטוחה מלח
• כוס פיסטוקים קלופים
• 2 כפות דבש

לממרח חרדל:
• ביצה
• קורט מלח
• כף חרדל חלק

• חבילה בצק עלים

אופן הכנה:

בקערה מערבבים את החזה עוף, תבלינים ושמן הזית.
במחבת על אש בינונית זורקים את הפטריות קצוץ דק, לאחר איבוד הנוזלים מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים למשך 2-3 דקות.
מעבירים את המילוי לקערה, מוסיפים את הדבש ומערבבים היטב.
בקערית מכינים את הממרח, מערבבים את הביצה, מלח וחרדל יחד עד למרקם אחיד.
מחממים תנור ל180 מעלות.
פורסים את הבצק עלים, מניחים חזה עוף אחד, יוצקים בנדיבות מהמילוי, סוגרים את החזה עוף ומורחים את כל הבצק עלים מסביבו בממרח חרדל.
מקפלים, מהדקים בלחיצות את הבצק (דוגמה בסרטון) מכניסים לתנור למשך 35-38 דקות (אם הבצק מתחיל להישרף לפני הזמן, יש להניח נייר אפייה על המאפים)
מוציאים מהתנור ומתפנקים.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכוני עוף מעולים? אתם חייבים לנסות את החזה עוף בשום דבש המעולה הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור