אופן הכנה:
במחבת על אש בינונית זורקים בצל וחצי כוס מים.
מוסיפים את התבלינים והרסק ומערבבים כ-3 דק׳.
מוסיפים את החזה עוף, מלח וחצי כוס מים.
מבשלים כ-5 דק׳ ומערבבים מידי פעם.
מוסיפים 2 חלבונים (לבן של הביצה) ומערבבים היטב.
שוברים ביצה מלמעלה, מכסים ל4 דק׳ ומרימים את המחבת מהגז למנוחה.
שורפים פיתה על הגז, משני צדדים ולועסים יחד עם החזה עוף ברוטב 🤩
560 קלוריות, 68 גרם חלבון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן חזה עוף ברוטב? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים מתכונים לחיטוב?!
יוגורט פרוזן המתאים לחיטוב לחצו כאן למתכון
סלט ביצים קשות (לא כזה שאתם מכירים) לחצו כאן למתכון