אופן הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות במצב גריל.
בתבנית מרופד נייר אפייה מניחים תפוחי אדמה קצוצים דק בגודל של שיני שום.
מפזרים את שיני השום שלמות על התפוחי אדמה.
מנקים את הנוצות מחזה האווז (הנקודות השחורות).
חורצים את השומן עד הבשר ומניחים את חזה האווז על תפוחי האדמה עם השומן כלפיי מעלה.
מתבלים באחידות (גם מתחת לחזה אווז) ומכניסים לתנור למשך 30 דק׳.
מוציאים מהתנור, פורסים ובתאבון.
שימו לב אין צורך להוסיף שמן למתכון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן חזה אווז בתנור? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.