אופן הכנה:
אופן הכנה:
בסיר גדול, על הגז הכי קטן, שופכים שמן, את הירקות והתבלינים.
מערבבים מידי פעם כ-10 דק׳.
מוסיפים את החומוס, רסק עגבניות, עגבניות איטלקיות, מלח, לימון ומערבבים היטב.
מרגע זה אנחנו מנמיכים את האש (הגז הכי קטן על האש הכי נמוכה) ומבשלים את החומוס במשך שעתיים ובכל חצי שעה מערבבים מעט.
לאחר שעתיים מוסיפים את הכוסברה מערבבים ונותנים לטעמים של הכוסברה להיפתח כ-5 דק׳.
מוכן, מומלץ להגיש את החומוס מבושל ברוטב אדום ליד דג ברוטב (למתכון לחץ כאן)
בתאבון
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן חומוס מבושל ברוטב אדום? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.