צפיות: 761

חומוס מבושל ברוטב אדום

חומוס מבושל ברוטב אדום בסגנון מרוקאי - מנה טעימה, משביעה ומנחמת שכיף לאכול לצד דג מבושל וגם מעולה כמנה טבעונית עם אורז לבן ליד
חומוס מבושל ברוטב אדום

מצרכים:

• 3 כפות שמן
• גמבה אדומה
• בצל
• 5 שיני שום
• פלפל חריף
• ½ כפית כמון
• כפית פפריקה מתוקה
• ½ כפית כורכום
• ½ כפית פלפל שחור
• 800 גרם חומוס מבושל (קפוא)
• 100 גרם רסק עגבניות 22•BX
• פחית עגבניות איטלקיות
• כף מלח
• כף מיץ לימון
• ½ צרור עלי כוסברה

אופן הכנה:

אופן הכנה:
בסיר גדול, על הגז הכי קטן, שופכים שמן, את הירקות והתבלינים.
מערבבים מידי פעם כ-10 דק׳.
מוסיפים את החומוס, רסק עגבניות, עגבניות איטלקיות, מלח, לימון ומערבבים היטב.
מרגע זה אנחנו מנמיכים את האש (הגז הכי קטן על האש הכי נמוכה) ומבשלים את החומוס במשך שעתיים ובכל חצי שעה מערבבים מעט.
לאחר שעתיים מוסיפים את הכוסברה מערבבים ונותנים לטעמים של הכוסברה להיפתח כ-5 דק׳.
מוכן, מומלץ להגיש ליד דג ברוטב (למתכון לחץ כאן)
בתאבון

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.

מה בא לכם לבשל?

דילוג לתוכן