אופן הכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות.
שורפים את הפלפלים ומכניסים לקופסא או לשקית ניילון למשך 15 דק׳.
מקלפים את הפלפלים ומעבירים לכלי של בלנדר מוט ומוסיפים את שאר המרכיבים, טוחנים היטב ושומרים במקרר עד לשימוש.
חותכים את הירקות לטבעות שוות.
במגש עגול מורחים כוס של הרוטב ומסדרים ברביעיות את הירקות בצורה של ספירלה (דוגמא בסרטון)
מזלפים שמן זית, מפזרים פלפל גרוס, מלח וטימין באחידות.
מכסים את התבנית בנייר אפייה ומכניסים את הרטטוי לתנור למשך שעה.
במקביל בסיר קטן, על אש נמוכה שופכים את הרוטב ומצמצמים כ-50% ממנו.
מוסיפים מלח, פלפל שחור ומערבבים מידי פעם.
לפני הגשה מחממים במעט, מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ומערבבים.
ברינג מסדרים את הרטטוי שיצא מהתנור, יוצרים עיגול מסביב למנה בעזרת הרוטב המצומצם, מטפטפים שמן זית, מניחים פטרוזיליה ועירית.
מוכן תהנו 🤍
שימו לב! בהגשה אתם לא חייבים להשקיע כמוני רק להניח רוטב מצומצם מתחת למנה ולהניח ירקות בצלחת – אני הגשתי כמו בסרט את הרטטוי של ראמי
מי שאוהב ירקות רכים יותר יכול לבשל במשך שעה וחצי על 160 מעלות.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את הרטטוי של ראמי? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
נהנתם מהרטטוי של ראמי ומחפשים עוד מתכונים מהסרטים והסדרות? כל המתכונים מהסרטים מחכים לכם ממש פה.