את המתכונים הכנתי יחד עם יונית צוקרמן המהממת אתם מוזמנים לקפוץ לבקר אצלה בבלוג המהמם
אופן הכנה:
מערבבים את מרכיבי הבצק למעט המלח, לשים במשך 2 דק׳ במהירות נמוכה, מוסיפים מלח ולשים עוד 7 דק׳ במהירות בינונית, מעבירים לקערה משומנת ועוטפים בניילון נצמד למשך שעה ורבע.
פורסים את התפו״א אדמה דק, מניחים בקערה יחד עם מלח ים ומים עד לכיסוי למשך שעה.
את הבלילה לצ׳יפס מכינים משאר המרכיבים, מערבבים היטב עד לקבלת מרקם סמיך כמו טחינה.
את ההמבורגר מערבבים יחד עם התבלינים, לשים את הבשר במשך 2 דק׳, שוקלים כדורים של 200 גרם ומעבירים דרך רינג לצורה מושלמת.
מכניסים את הבשר למקרר ובזמן הזה יוצרים כדורים מהבצק, מניחים במגש מרופד נייר אפייה ומתפיחים במשך חצי שעה נוספת.
מדליקים תנור על 180 מעלות ומכינים את הרוטב הסודי – פשוט מאוד טוחנים הכל יחד.
מורחים את הלחמניות בביצה, מוסיפים שומשום ואופים את הלחמניות על 180 מעלות בתנור.
קוצצים ירקות שאוהבים (חסה, עגבנייה, בצל סגול ומללפון חמוץ במי מלח) ומדליקים מנגל/גז עבור ההמבורגר.
מחממים במחבת עמוקה שמן על אש בינונית, מעבירים את התפו״א מהמים לבלילה ומיד לשמן החם.
במקביל מכינים את ההמבורגר לפי מידת העשייה שאוהבים.
מומלץ להגיש יחד עם ביצת עין ובתאבון 🤍❤️
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן המבורגר ביתי? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את ההמבורגר ביתי? מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.