אופן הכנה:
במחבת על אש בינונית, שופכים שמן זית, עגבניות חצויות, מלח ופלפל.
מקפיצים יחד כ-5 דק.
מעבירים את העגבניות לצלוחית ומניחים בצד לנוח.
באותה מחבת זורקים את החמאה ולאחר שנמסה מניחים את פרוסות הלחם במחבת.
כשקיבלנו צבע זהוב הופכים לקבלת צבע זהה מהצד השני של הלחם.
מעבירים את הפרוסות למשטח עבודה נוח.
מורחים ריקוטה, מניחים את העגבניות הצלויות, זורים מלח ים על העגבניות ומפזרים אורגנו באחידות.
מעבירים לצלחת הגשה את הברוסקטה עגבניות, מזלפים קרם בלסמי בנדיבות, מפזרים את עלי הזעתר הטרי ומוכן!
מנה קלה לביצוע – מקסימום טעם המזכיר את איטליה.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
יודעים מה הולך מצוין ליד ברוסקטה עגבניות, הפיצה נפוליטנית המשגעת שלי.