ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

ברוסקטה עגבניות צלויות

כמה דקות עבודה ויש לכם ברוסקטה עגבניות חלומית בטעמים שיקחו אתכם הישר לאיטליה- המנה שתשדרג כל שולחן אירוח חלבי

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

3 כפות שמן זית
10 עגבניות שרי (מיקס עדיף)
קורט מלח דק
קורט פלפל שחור טחון
10 גרם חמאה
2 פרוסות לחם שאוהבים (כל סוג)
2 כפיות גדושות גבינת ריקוטה
חצי כפית מלח ים
חצי כפית אורגנו
2 כפיות קרם בלסמי מצומצם
ענף זעתר טרי (20 עלים)

אופן הכנה:


במחבת על אש בינונית, שופכים שמן זית, עגבניות חצויות, מלח ופלפל.
מקפיצים יחד כ-5 דק.
מעבירים את העגבניות לצלוחית ומניחים בצד לנוח.
באותה מחבת זורקים את החמאה ולאחר שנמסה מניחים את פרוסות הלחם במחבת.
כשקיבלנו צבע זהוב הופכים לקבלת צבע זהה מהצד השני של הלחם.
מעבירים את הפרוסות למשטח עבודה נוח.
מורחים ריקוטה, מניחים את העגבניות הצלויות, זורים מלח ים על העגבניות ומפזרים אורגנו באחידות.
מעבירים לצלחת הגשה את הברוסקטה עגבניות, מזלפים קרם בלסמי בנדיבות, מפזרים את עלי הזעתר הטרי ומוכן!
מנה קלה לביצוע – מקסימום טעם המזכיר את איטליה.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

יודעים מה הולך מצוין ליד ברוסקטה עגבניות, הפיצה נפוליטנית המשגעת שלי.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך