ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

איך להכין בצל מקורמל – מתכון לבצל מקורמל

אין טעים כמו בצל מקורמל! הבצל המקורמל הזה ישדרג לכם כל מנה, מושלם מעל הפירה או האורז וכמובן התוספת המושלמת להמבורגר

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

3 בצלים
כף שמן
חצי כפית מלח
רבע כוס מים

אופן הכנה:

על מנת להכין בצל מקורמל אנו צריכים סבלנות ולקקן.
פורסים את הבצל לרצועות ומעבירים למחבת יחד עם המלח והשמן.
מעלים לאש הכי גבוה ומערבבים ללא הפסקה על לקקן – חשוב מאוד לקקן כדי לאסוף את המשקעים בתחתית המחבת.
לאחר קבלת צבע קרמל עדין מורידים לאש בינונית, מוסיפים 3 כפות מים ובעזרת הלקקן מערבבים.
לאחר קבלת צבע קרמל מוסיפים את יתרת המים ומערבבים היטב עד לקבלת קרמל עמוק וענברי.
מוכן – מכבים את האש ומעבירים לכלי הגשה או אכסנה – אין להשאיר על המחבת החמה.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן בצל מקורמל? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ועכשיו שיש לכם בצל מקורמל נשאר רק להכין פירה, אתם חייבים לנסות את המתכון הזה לפירה גורמה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך