אופן הכנה:
על מנת להכין בצל מקורמל אנו צריכים סבלנות ולקקן.
פורסים את הבצל לרצועות ומעבירים למחבת יחד עם המלח והשמן.
מעלים לאש הכי גבוה ומערבבים ללא הפסקה על לקקן – חשוב מאוד לקקן כדי לאסוף את המשקעים בתחתית המחבת.
לאחר קבלת צבע קרמל עדין מורידים לאש בינונית, מוסיפים 3 כפות מים ובעזרת הלקקן מערבבים.
לאחר קבלת צבע קרמל מוסיפים את יתרת המים ומערבבים היטב עד לקבלת קרמל עמוק וענברי.
מוכן – מכבים את האש ומעבירים לכלי הגשה או אכסנה – אין להשאיר על המחבת החמה.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן בצל מקורמל? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ועכשיו שיש לכם בצל מקורמל נשאר רק להכין פירה, אתם חייבים לנסות את המתכון הזה לפירה גורמה!