אופן הכנה:
מרתיחים את הביצים במשך 9 דק׳ בדיוק.
מעבירים את הביצים למי קרח למשך 5 דק׳.
מקלפים את הביצים בעדינות וחוצים לחצי.
לקערה זורקים את החלמונים + ביצה שלמה אחת.
לקערה מוסיפים מיונז, חרדל, פלפל לבן, מלח ומועכים יחד.
מעבירים לשקית זילוף ומזלפים בחצאי הביצים.
חותכים עירית ומפזרים מעל ביצי השטן.
מוכן בתאבון
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
לחצו כאן לעוד מתכונים ב10 דקות
טיפ על הדרך:
הוספתי לכם סרטון איך תכינו ביצים קשות – שלא יתפוצצו לכם ויהיו קלות לקילוף