מצרכים:
• 125 גרם גבינה בולגרית (חצי חבילה)
• ½ כוס מוצרלה מגורדת
• ½ חבילה עלי תרד
• 3 כפות סולת
• ½ כפית אבקת שום
• ½ כפית פלפל שחור
• כף שמן זית
• ½ חבילה בצק פילאס קפוא
• ביצה
• ½ כפית קצח
• 2 כפות שומשום
אופן הכנה:
מדליקים תנור על 180 מעלות.
בקערה נערבב את הגבינות, תרד, סולת, תבלינים ושמן זית עד לקבלת גוש גבינה אחיד. (התרד נמחץ, רק תעבדו חזק)
פורסים את הבצק פילאס (לאחר שהופשר מראש)
מעבירים את הגבינה בצורת נקניק על הבצק ומגלגלים (לא יותר מ2 סיבובי בצק!!)
מעבירים לתבנית ומניחים בצורת שבלול.
מורחים בביצה, זורים קצח ושומשום.
מכניסים לתנור למשך 27/29 דק׳ עד לקבלת צבע שחום.
מוציאים מהתנור ומוכן!
ממליץ עם ביצה קשה ליד ❤️
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לבורקס תרד, אתם חייבים לנסות את הבורקס פינוקים המושלם הזה!