ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

אצ'רולי חצ'פורי

אצ'רולי חצ'פורי הכי טעים שתכינו! בצק שמרים רך ומנחם שעוטף בתוכו תערובת של גבינות וביצה רכה - מושלם לארוחת ערב מפנקת במיוחד

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

לבצק:
220 גרם מים
כף גדושה סוכר (15 גרם)
כפית שמרים יבשים ( 6 גרם) או 18 גרם שמרים טריים
ביצה
חצי קילו קמח חלה או לחם
50 גרם חמאה
3 גרם מלח
למלית:
200 גרם פטה 16%+
300 גרם מוצרלה או גבינת סולוגוני
חצי כפית פלפל שחור טחון
להגשה:
ביצה
20 גרם חמאה

אופן הכנה:

בקערה של המיקסר שופכים מים, סוכר, שמרים, ביצה ומקשקשים יחד.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לספיגת הנוזלים.
מוסיפים חמאה רכה, מלח ולשים במשך 10 דק׳ במהירות בינונית.
מעבירים לקערה משומנת, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 3 שעות.
לאחר 3 שעות מוציאים מהמקרר, מוציאים את האוויר, עוטפים שוב בניילון נצמד ומגבת ומשאירים על השיש למשך שעה.
מחממים תנור ל180 מעלות.
מעבירים את הבצק של האצ'רולי חצ'פורי למשטח עבודה מקומח, חותכים ל6 חתיכות שוות (יש לשקול).
בקערה מערבבים את הגבינות והפלפל.
לוקחים חתיכה מהבצק, מקמחים במעט, מרדדים, מניחים כדור בצק ומרדדים על הבצק.
מגלגלים פנימה את הבצק לצורת סירה וסוגרים את הקצוות היטב ע״י קיפול וצביטה.
מורחים בביצה ומכניסים לתנור.
לאחר שהמאפה קיבל צבע זהוב בהיר (בערך לאחר 20 / 22 דק׳) מוציאים מהתנור, בעזרת כף יוצרים גומה, שופכים ביצה לגומה ומחזירים לתנור למשך 5/7 דק׳.
מוכן! מוציאים את האצ'רולי חצ'פורי מהתנור מניחים אצבע של חמאה ובתאבון.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

נהנתם מהאצ'רולי חצ'פורי ומחפשים עוד מתכונים למאפים מלוחים מעולים? לחצו כאן לכל המתכונים.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך