אופן ההכנה:
מחממים בסיר גדול שמן בגובה חצי הסיר על אש נמוכה.
בצלחת עמוקה טורפים ביצה יחד עם כף דיפ אנד ספרד MIX קטשופ ומיונז.
לאחר מכן, בצלחת עמוקה נוספת מערבבים פירורי לחם, אורגנו ובזיליקום יבש.
בצלחת נפרדת מערבבים קמח, פפריקה ומלח.
את אצבעות המוצרלה מעבירים דרך הצלחות בסדר הבא:
קמח, ביצה פירורי לחם ומניחים בצלחת עד שמסיימים לצפות את כל אצבעות המוצרלה.
מגבירים את האש לבינונית, מחכים דקה ומתחילים לטגן.
לאחר קבלת צבע זהוב על גבול השחום מוציאים מהשמן את אצבעות קריספי מוצרלה ומניחים על רשת או נייר אפייה (לא נייר סופג!)
מוכן! מדפדפים כמות נכבדת של דיפ אנד ספרד MIX קטשופ ומיונז ובתאבון 🤍❤️
Cheesy, Dip & Spread Mix Ketchup Mayo
ואל תשכחו לדפדפ לפני כל ביס
תוכן פרסומי במימון אסם נסטלה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן אצבעות קריספי מוצרלה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את אצבעות המוצרלה ומחפשים עוד מתכונים מהירים? לחצו כאן לכל המתכונים ב10 דקות!