ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

אצבעות קריספי מוצרלה עם דיפ אנד ספרד MIX קטשופ ומיונז

אצבעות קריספי מוצרלה שהכי קל להכין עם דיפ אנד ספרד קטשופ ומיונז ממכר! הנשנוש המושלם למאנצ' לילי או סתם באמצע היום!

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

ביצה
כף גדושה דיפ אנד ספרד MIX קטשופ ומיונז
כוס פירורי לחם זהב
כפית אורגנו יבש
כפית בזיליקום יבש
כוס קמח לבן
חצי כף פפריקה מתוקה
חצי כף מלח דק
16 אצבעות מוצרלה
להגשה:
מלא דיפ אנד ספרד MIX קטשופ ומיונז

אופן ההכנה:

מחממים בסיר גדול שמן בגובה חצי הסיר על אש נמוכה.
בצלחת עמוקה טורפים ביצה יחד עם כף דיפ אנד ספרד MIX קטשופ ומיונז.
לאחר מכן, בצלחת עמוקה נוספת מערבבים פירורי לחם, אורגנו ובזיליקום יבש.
בצלחת נפרדת מערבבים קמח, פפריקה ומלח.
את אצבעות המוצרלה מעבירים דרך הצלחות בסדר הבא:
קמח, ביצה פירורי לחם ומניחים בצלחת עד שמסיימים לצפות את כל אצבעות המוצרלה.
מגבירים את האש לבינונית, מחכים דקה ומתחילים לטגן.
לאחר קבלת צבע זהוב על גבול השחום מוציאים מהשמן את אצבעות קריספי מוצרלה ומניחים על רשת או נייר אפייה (לא נייר סופג!)
מוכן! מדפדפים כמות נכבדת של דיפ אנד ספרד MIX קטשופ ומיונז ובתאבון 🤍❤️


Cheesy, Dip & Spread Mix Ketchup Mayo

ואל תשכחו לדפדפ לפני כל ביס

תוכן פרסומי במימון אסם נסטלה

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן אצבעות קריספי מוצרלה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

אהבתם את אצבעות המוצרלה ומחפשים עוד מתכונים מהירים? לחצו כאן לכל המתכונים ב10 דקות!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך