מצרכים:
• פלפל אדום
• פלפל כתום
• פלפל צהוב
• קישוא גדול
• בטטה גדולה
• חציל ענק וקל
• בצל לבן
• 3 שום סולו או ראש שום
• 12 ענפים גדולים טימין (חצי חבילה)
• 6 כפות שמן זית
• כף גדושה מלח ים (אפשר גס)
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות.
בקערה גדולה או במגש מרופד נייר אפייה מערבבים יחד את כל הירקות חתוכים בעובי אצבע ולאורך. (בצל לרבעים, שום שלם או לפזר את השיניים)
מערבבים ביחד עם הטימין, שמן זית, מלח ומכניסים לתנור למשך 42\45 דק' (שימו לב הירקות צריכים לקבל שריפה קלה ולא יותר!)
מוכן בתאבון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לאנטיפסטי בתנור, אתם חייבים לנסות את הפתיתים הכי טעימים בארץ!