אופן הכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות.
בקערה גדולה או במגש מרופד נייר אפייה מערבבים יחד את כל הירקות חתוכים בעובי אצבע ולאורך. (בצל לרבעים, שום שלם או לפזר את השיניים)
מערבבים ביחד עם הטימין, שמן זית, מלח ומכניסים את האנטיפסטי תנור למשך 4245 דק' (שימו לב הירקות צריכים לקבל שריפה קלה ולא יותר!)
מוכן בתאבון.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לאנטיפסטי בתנור, אתם חייבים לנסות את הפתיתים הכי טעימים בארץ!