ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

אנטיפסטי בתנור

מתכון מושלם לאנטיפסטי בתנור! תוספת טעימה, בריאה וקלה להכנה לכל ארוחה שמשתלבת נהדר גם בארוחה בשרית וגם בארוחה חלבית

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

פלפל אדום
פלפל כתום
פלפל צהוב
קישוא גדול
בטטה גדולה
חציל ענק וקל
בצל לבן
3 שום סולו או ראש שום
12 ענפים גדולים טימין (חצי חבילה)
6 כפות שמן זית
כף גדושה מלח ים (אפשר גס)

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-190 מעלות.
בקערה גדולה או במגש מרופד נייר אפייה מערבבים יחד את כל הירקות חתוכים בעובי אצבע ולאורך. (בצל לרבעים, שום שלם או לפזר את השיניים)
מערבבים ביחד עם הטימין, שמן זית, מלח ומכניסים את האנטיפסטי תנור למשך 42\45 דק' (שימו לב הירקות צריכים לקבל שריפה קלה ולא יותר!)
מוכן בתאבון.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לאנטיפסטי בתנור, אתם חייבים לנסות את הפתיתים הכי טעימים בארץ!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך