בוא נלמד אתכם איך לבחור אננס!
- דבר הכי חשוב כדי שלא נצא פראיירים תבחרו את האננס הכי גדול ככה נהנה מיחס של קליפה ובשר הפרי לטובתנו
- דבר שני אל תקחו אננס שהוא בצבע כתום צהוב מדי, זה אומר שיכול להיות שהוא כבר על המדף יותר מידי זמן. תבחרו אננס עם נקודות ירוקות אבל לא ירוק בתחתית שלו זה לא יבשיל! הסתכלו פנימה לתוך נקודות הפרי הסתכלו שהם לא רקובות או פצועות
- יש לקנות את האננס קשה לא רך
- סמכו על חוש הריח שלכם! ריח מתקתק מעיד על פרי מתוק אם אין ריח, ותרו עליו אם אתם מריחים ריח מתוק מדי ברמת התוסס ותרו עליו
- ולטיפ הזהב הטיפ הכי חשוב אם הפרי בשל או לא- הכתר שלו! נבחר את אחד העלים הפנימיים של הפרי ונמשוך אותו אם הוא יצא בקלות סימן שהוא בשל אם אתם נלחמים איתו השאירו במקרר עד שהוא יבשיל. אם אין כתר זה אומר שהאננס מיובא ואתם לא יכולים לדעת כמה זמן הוא בקירור
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואחרי שבחרתם את האננס המושלם, בואו לחתוך את כל יתר הפירות בדרך הכי כיפית שיש!