אופן ההכנה:
בסיר גדול מחממים מים, ברגע שהמים רתחו מניחים את הכרעיים בפנים יחד עם כפית מלח למשך 10 דק׳.
מוציאים את העוף ומנקים אותו מיתרת הנוצות שיש בו, את המים שופכים ומנקים את הסיר.
לאחר מכן מחממים בסיר שמן זית על אש בינונית וצורבים לצבע זהוב בהיר את העוף משני צדדיו יחד עם בצל לבן שלם.
מיד מוסיפים מים עד לכיסוי יחד עם כף מלח.
מרתיחים את העוף 40 דק׳ עם מכסה סגור.
לאחר מכן מוסיפים את האורז לאחר שטיפה, במקרה הצורך מוסיפים מים עד לכיסוי + 5 ס״מ, יחד עם פלפל שחור ומערבבים היטב.
מורידים לאש נמוכה-בינונית לבעבוע עדין למשך 10 דק׳ עם מכסה סגור.
מכבים את האש, מכסים עם מגבת ונותנים מנוחה לאורז של 15 דק׳.
מוכן בתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן אורז של כורדים? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את האורז של כורדים, מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.