אופן ההכנה:
במיקסר עם וו פדל מערבבים קוביות חמאה קרות עם קמח ואבקת סוכר עד לקבלת מרקם חולי.
מוסיפים את הביצה ומחזירים למיקסר ללישה קצרה עד לקבלת בצק רך. (אם לא מתגבש יש להוסיף כף או שתיים של מים)
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-30 דק׳.
במקביל מחממים תנור ל-160 מעלות.
חותכים את הבצק ל-8 חתיכות שוות ומרדדים כל חתיכה בין 2 ניירות אפייה.
קורצים בעזרת קערה גדולה, ומקפלים את הבצק לצורת אוזן.
ממלאים בשוקולד וסוגרים את הבצק לכיוון האוזן.
בעזרת סכין חורצים את הבצק לדימוי פנים האוזן ומכניסים לתנור למשך 16 דק׳.
יש לאפות כל פעם 2 יחידות בלבד.
מוכן בתאבון וחג שמח.
שימו לב המתכון לאוזני סינוואר כולו בנוי על טעם החמאה ואחוז השומן שלה, לורפק מכילה 82% שומן ורק 16% מים מה שנותן מרקם פריך לבצק שהוא חובה במתכון של אוזני המן.
מעבר לזה יש לה טעם עשיר וטעים – ממליץ לכם להתנסות איתה מעבר לזה היא חמאה שבאמת מתאימה לכל שיטות הבישול והאפייה.
פרסום במימון לורפאק
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן אוזני סינוואר? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה של אוזני סינוואר, עוד מתכונים מתוקים שווים מחכים לכם ולכן ממש פה!