ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

אוזני סינוואר – אוזני המן ענקיות

אוזני סינוואר הרשע התורן - אוזן המן ענקיות ומושלמת למשלוח מנות השנה ורק 5 מצרכים! בצק פריך ממכר עם מילוי שוקולד הכי טעים שיש
דירוג מתכון
0.0/5

מצרכים:

200 גרם חמאת לורפק
400 גרם קמח לבן
100 גרם אבקת סוכר
ביצה לארג׳
8 כפות ממרח שוקולד שאוהבים

אופן ההכנה:

במיקסר עם וו פדל מערבבים קוביות חמאה קרות עם קמח ואבקת סוכר עד לקבלת מרקם חולי.
מוסיפים את הביצה ומחזירים למיקסר ללישה קצרה עד לקבלת בצק רך. (אם לא מתגבש יש להוסיף כף או שתיים של מים)
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-30 דק׳.
במקביל מחממים תנור ל-160 מעלות.
חותכים את הבצק ל-8 חתיכות שוות ומרדדים כל חתיכה בין 2 ניירות אפייה.
קורצים בעזרת קערה גדולה, ומקפלים את הבצק לצורת אוזן.
ממלאים בשוקולד וסוגרים את הבצק לכיוון האוזן.
בעזרת סכין חורצים את הבצק לדימוי פנים האוזן ומכניסים לתנור למשך 16 דק׳.
יש לאפות כל פעם 2 יחידות בלבד.
מוכן בתאבון וחג שמח.

שימו לב המתכון לאוזני סינוואר כולו בנוי על טעם החמאה ואחוז השומן שלה, לורפק מכילה 82% שומן ורק 16% מים מה שנותן מרקם פריך לבצק שהוא חובה במתכון של אוזני המן.
מעבר לזה יש לה טעם עשיר וטעים – ממליץ לכם להתנסות איתה מעבר לזה היא חמאה שבאמת מתאימה לכל שיטות הבישול והאפייה.

פרסום במימון לורפאק

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן אוזני סינוואר? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה של אוזני סינוואר, עוד מתכונים מתוקים שווים מחכים לכם ולכן ממש פה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור