אופן הכנה:
לפני שמתחילים להכין אגרול מדפי אורז קוצצים את הירקות לקוביות שוות.
במחבת מחממים 2 כפות שמן על אש גבוהה, בצל וג׳ינג׳ר.
לאחר שהבצל קיבל צבע שקוף, מוסיפים את כל הירקות יחד ומערבבים במשך 3 דק׳.
שופכים רוטב צ׳ילי מתוק, סויה ומערבבים במשך דקה וחצי.
מכבים את האש, מניחים למחבת להתקרר במשך 10 דק׳, לאחר מכן מוסיפים עירית קצוצה ושמן שומשום.
טובלים את דפי האורז במים פושרים ומניחים על משטח עבודה נקי ורטוב.
יש להניח 2 דפי אורז אחד על השני ובניהם נפזר שומשום באחידות.
מניחים כף ממילוי העוף במרכז השליש התחתון של דף האורז ומקפלים למלבן סגור היטב לפי הדוגמא בסרטון.
במחבת מחממים כף שמן על אש בינונית, מניחים את האגרולים במחבת וצורבים עד לקבלת צבע שחום בהיר.
מוכן. יש להגיש לצד רטבים שאוהבים בתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן אגרול מדפי אורז? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
עפתם על האגרול מדפי אורז? אז אתם תתאהבו בסלט פפאיה התאילנדי