אופן הכנה:
בסיר גדול, מוזגים מים פושרים (לא חמים), מלח, תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גסות ומביאים לרתיחה – המים מלוחים כמו הים (תטעמו) ומתחילים את בישול התפוח אדמה כשהמים פושרים ולא חמים!
מרגע רתיחת המים מורידים לאש בינונית, מבשלים במשך 20 דק׳ ובמקביל נכין את הפסטו.
במעבד מזון או ע״י בלנדר יד טוחנים את העלים עם מחצית מכמות השמן זית.
מוסיפים את שאר המרכיבים וטוחנים היטב בזמן זילוף השמן בהדרגתיות.
מוכן – שמרו עטוף בניילון נצמד בצד.
לאחר 20 דק׳ מוסיפים את השעועית ירוקה שחתוכה לאורך 4 ס״מ ומבשלים במשך 5 דק׳.
לאחר מכן מוסיפים את הספגטי לבישול במשך 9 דק׳ או כפי שרשום על גבי אריזת המוצר.
דקה לפני סיום הבישול שומרים 2 כוסות מהמים של הפסטה.
מסננים את הפסטה מהמים לגמרי, מוספים את כל הפסטו, שופכים כוס מים של הפסטה ומערבבים בעדינות.
אם מרגיש לכם ״יבש״, תוסיפי מעט מהמים של הפסטה עד לקבלת מרקם רצוי.
מוכן! תהנו 🤍
** שימו לב אין מלח במתכון בכוונה, יש לתקן טעמים רק לאחד סיום הבישול אם צריך.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את הפסטה פסטו? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את הפסטה פסטו של לוקה? מחפשים עוד מתכונים מהסרטים? כל המתכונים שלי מהסרטים והסדרות מחכים לכם ממש פה.