ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

שניצל כרובית

מי אמר ששניצל חייב להיות בשרי? קבלו מתכון מטורף לשניצל כרובית ממכר שיותר טעים מהמקור! שניצל כרובית צמחוני קראנצי שעושה חשק לעוד ועוד...

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

כרובית גדולה
2 ביצים
כף חרדל
כפית מלח
כפית אבקת שום
חצי כפית צ'ילי גרוס
לציפוי:
פירורי לחם זהב עם שומשום

אופן ההכנה:

בסיר גדול מרתיחים מים עם מלח (מלוחים כמו הים). רק לאחר רתיחה מכניסים את הכרובית יחד עם העלים (יש לבדוק שאין חרקים מתחת לעלים) למשך 10 דקות בדיוק.
מוציאים את הכרובית מהמים ומעבירים למי קרח לעצירת הבישול. במקביל מחממים שמן בגובה 2 סמ במחבת רחבה על להבה בינונית. פורסים את הכרובית בעובי של כ2 אצבעות בהשתדלות ליצור שניצלים הכי גדולים שאפשר.
בצלחת שטוחה ורחבה מערבבים בכל פעם חצי מכמות המרכיבים – על מנת לשמור על הבלילה שלא תשפך ועל שניצל הכרובית שלא ישבר.
טובלים את הכרובית בבלילה ומרטיבים היטב מכל הצדדים ומורחים לכיסוי מלא של שטח פני הכרובית.
מיד מעבירים לצלחת פירורי הלחם ומצפים לחלוטין.
בעזרת כף מחוררת מניחים את השניצל בשמן ובעזרת כף מכפים את השמן על הכרובית בכל שלב הטיגון. לאחר קבלת צבע זהוב בתחתית השניצל הופכים וממשיכים בפעולת הכיפוי.
מוכן! מעבירים את השניצל לרשת ייבוש למשך 2 דק ומגישים לצד סלט ורוטב שאוהבים

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן שניצל כרובית? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ומה לצד השניצל כרובית? טחינה מהחלומות בכל צבע שתבחרו!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך