מצרכים:
כרובית גדולה
2 ביצים
כף חרדל
כפית מלח
כפית אבקת שום
חצי כפית צילי גרוס
לציפוי:
פירורי לחם זהב עם שומשום
אופן ההכנה:
בסיר גדול מרתיחים מים עם מלח (מלוחים כמו הים) רק לאחר רתיחה מכניסים את הכרובית יחד עם העלים (יש לבדוק שאין חרקים מתחת לעלים) למשך 10 דקות בדיוק.
מוציאים את הכרובית מהמים ומעבירים למי קרח לעצירת הבישול, במקביל מחממים שמן בגובה 2 סמ במחבת רחבה על להבה בינונית. פורסים את הכרובית בעובי של כ2 אצבעות בהשתדלות ליצור שניצלים הכי גדולים שאפשר.
בצלחת שטוחה ורחבה מערבבים בכל פעם חצי מכמות המרכיבים על מנת לשמור על הבלילה שלא תשפך ועל שניצל הכרובית שלא ישבר.
תובלים את הכרובית בבלילה ומרטיבים היטב מכל הצדדים ומורחים היטב לכיסוי מלא של שטח פני הכרובית.
מיד מעבירים לצלחת פירורי הלחם ומצפים לחלוטין.
בעזרת כף מחוררת מניחים את השניצל בשמן ובעזרת כף מכפים את השמן החם בכל שלב הטיגון לאחר קבלת צבע זהוב בתחתית השניצל הופכים וממשיכים בפעולת הכיפוי.
מוכן! מעבירים את השניצל לרשת ייבוש למשך 2 דק ומגישים לצד סלט ורוטב שאוהבים
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ומה לצד השניצל כרובית? טחינה מהחלומות בכל צבע שתבחרו!