אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
במגש מרופד נייר אפייה מסדרים את פרחי הכרובית ויוצקים שמן זית באחידות.
מכניסים לתנור למשך 30 דק׳.
מצננים את הכרובית לטמפ׳ החדר ואז מעבירים למעבד מזון וטוחנים היטב עד לקבלת מחית חלקה.
בקערה מערבבים את המחית, מלח וקמח בעדינות עד לקבלת בצק – מי שיערבב באגרסיביות יקבל ניקוי קשים.
מוכן ניתן לשמור בקופסא אטומה במקרר עד לשימוש ב-24 שעות הקרובות או להקפיא עד 3 חודשים ולהכניס את הניוקי ישירות מהמקפיא למים.
לרוטב:
במחבת מערבבים את כל המצרכים על אש נמוכה.
במקביל בסיר גדול מרתיחים מים על מלח – מלוח כמו הים.
ברגע שישנה רתיחה חזקה מכניסים את הניוקי פנימה לבישול עד שהם צפים 30 שניות – תהליך שצריך לקחת לכם 3 עד 5 דק׳.
מים מעבירים את הניוקי לרוטב ומגבירים לאש גבוהה ומביאים לרתיחה.
מבשלים ומערבבים את הניוקי ברוטב במשך 2 דק׳ ומגישים.
בצלחות ההגשה מגרדים פרמזן לכל אחד בכמות שהוא אוהב ובתאבון!
** ניתן להכין את הניוקי עם כל רוטב שאוהבים
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן ניוקי כרובית? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את הניוקי כרובית אתם תעופו על הניוקי עננים!
פרסום בשיתוף סנפרוסט