מצרכים:
2 תפוחי אדמה גדולים
כפית מלח
גבינת שמנת 20%+ או גבינות מתיחות (ניתן לערבב מוצרלה ושמנת יחד)
2 ביצים
פירורי לחם זהב ושומשום
אופן ההכנה:
נתחיל הכנת הפירה, בסיר עם מים קרים מניחים את תפוחי האדמה ומדליקים על אש בינונית (לא להכניס תפוחי אדמה ישירות למים חמים)
לאחר 45 דק׳ מקלפים ומועכים לפירה, מוסיפים מלח ומערבבים.
בסיר בינוני, ממלאים שמן בחצי הגובה ומחממים על אש בינונית.
בעזרת קערית רטבים קטנה וניילון נצמד יוצרים כדורי פירה וממלאים בגבינות שאוהבים (דוגמא בסרטון)
טובלים את הכדורים בביצה ומיד בפירורי לחם ושומשום.
לאחר שכידררנו את כל הכדורים מטגנים בכל פעם 3/4 יחידות עד לצבע זהוב.
מוכן! בתאבון
** ניתן לתבל את מלית הגבינות בכדורי הפירה ו/או להוסיף תירס / זיתים
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את כדורי פירה במילוי גבינה אתם תעופו על השניצל כרובית!